INFORMATION INFÖR RESAN

Hej Allihopa!

Nu är det snart dags för årets Söldenresa.

Busslistor och avgångstider ligger nu ute på hemsidan. Där kommer ni även hitta info om mattider och hotell.

Om ni har anmält ngn allergi till mig så har jag meddelat detta till köket, men första kvällen behöver ni säga till er servitör så ni får rätt mat.

Vi kommer att hålla möte för alla kontaktpersoner / tränare i baren på Grauer bär kl 21.00 lördagen den 27/10. Där går vi igenom veckan samt delar ut t-shirts och liftkort till de som är ansvariga för eran klubb.

Eftersom flera olika klubbar delar buss så är det viktigt att lämna plats till de resenärer som kliver på efter er. Förslagsvis så väljer den klubb som stiger på först om de vill vara längst fram eller längst bak i bussen.

Tänk på att det är en lång resa och det är bra att ha med sig matsäck på vägen. Det kommer finnas möjlighet att äta på färjan men annars håller vi ett högt tempo ända fram till frukost.

Försök att begränsa packningen till ett par skidor en pjäxbag och en väska. Nu för tiden så finns det väldigt stora pjäxbagar så tänk på att dessa kan bli lika stora som en vanlig väska.

GLÖM INTE PASSET!!

I år kommer 1 buss (NR 2) ner till Sölden på eftermiddagen och kan då få tillgång till sina rum direkt. Det finns listor med era namn på respektive hotell så det är bara att gå till receptionen och hämta nyckeln.

Buss nr 1 och 3 som kommer på morgonen ska dom flesta åka skidor eller titta på världscupen. Liftkort och världscups biljetter delas ut av Jimmy , Ludwig och Åke (står utanför dörren till Grauer bär) till respektive ansvarig tränare i bussen när ni kommer fram till Sölden. Ställ packningen på erat hotell och gör er redo för att åka upp på glaciären. Så fort eran grupp är redo så går ni till den lokala skidbussen som tar er upp till glaciären. Hållplats finns precis utanför hotell Grauer bär och bussarna avgår varje halvtimme. (liftkortet fungerar som biljett)

För er som inte ska upp till världscupen kan vi inte garantera att ni får rummen direkt men kolla med Åke så ska vi göra vårt bästa. Annars är incheckning senast kl 15.

OBS! ALLA MÅSTE PACKA UR SIN PACKNING OCH SINA SKIDOR NÄR VI KOMMER FRAM TILL SÖLDEN!

Utrymmen att ställa packningen

Europa-Bastun + skidrummet

Grauer bär – Skidrummet + packningsrummet vid receptionen

Sportalm – bastun + frukostrummet

Jag kommer tyvärr inte kunna vara på plats nere i Sölden i år men ni kan alltid nå mig på telefon eller mail om ni har funderingar.

På plats nere i Sölden finns

Åke Winbladh +46 706 798 292

Jimmy Pauw +46 72 315 25 59

Ludwig Winbladh + 46 70 293 88 60

Ha en jättebra vecka i Sölden!

 

Kommentera