Transport

Du kan välja mellan att åka med våra bussar eller att ordna egen transport. Vid egen transport drar vi av 1200kr från totalpriset. OBS! Vid ändring av transport alltså avbokning av bussplats efter 1 september drar vi inte av 1200 kr från totalpriset. Om man själv kan sälja sin plats till någon annan går detta givetvis att ordna.

Bussarna avgår från Östersund, Falun, Ludvika, Fagersta, Arboga, Sommen, Helsingborg, Norrköping, Linköping ,Skövde, Falköping, Mullsjö, Jönköping och Värnamo. Vi åker direkt till färjan och håller ett högt tempo vid de olika upplocknings ställena. Om ni är en grupp som vill stiga på vid en annan ort hör av er till mig så ska jag försöka ordna detta.

Vi rekommenderar att ta med matsäck på bussen. Vi begränsar våra stopp till 20 minuter på första färjan 50 minuter på andra färjan samt ett 40 minuters stopp till frukost följande dag längs Autobahn på nedresan. På hemresan äter vi kvällsmat längs autobahn och kommer till första färjan vid frukost. Vi är hemms i Sverige lördag 5 november på eftermiddagen /kvällen beroende på hur långt upp du bor i landet.

Väl nere i Sölden åker vi buss till backen varje morgon runt 8.00 och hem runt 15-16.00. Det går även lokala bussar (Ötztaler bus) varje dag till och från backen om man vill styra sina egna tider. Ötztaler bus är gratis med giltigt liftkort.

 

Lämna ett svar