Boende

Då detta är en träningsresa försöker vi alltid att deltagarna på resan ska få bo med kompisar/familj och klubbvis för att underlätta för tränarana. För att detta ska vara möjligt krävs att vi har flerbäddsboende. När man anmäler sig till resan kan vi ej garantera att man får bo i dubbelrum men vi försöker i möjligaste mån tillfredställa detta behov. Alla rum har WC och dusch alternativt badkar. Har man önskemål om vem eller vilka man vill bo med bör man uppge detta i anmälan.

Frukostbuffe äter man på det hotellet man bor på. Däremot äter samtliga resenärer middag på  Grauer Bär där en trerätters middag serveras tillsammans med en stor salladsbuffé. Det finns varje kväll tre olika huvudrätter att välja på till följande dag. Dryck ingår ej och betalas på plats.

Lunch ingår ej i priset. Det finns två restauranger i backen där man kan köpa dagens rätt för ca 90 SEK annars går det bra att ta med sig egen matsäck då det finns gott om butiker nere i byn.

Internet finns på samtliga hotell

Alla hotell ligger på gångavstånd till resturangerna.

Incheckning kl 15.00

Om ni väljer att stanna nere i byn på lördagen kan vi inte garantera att ni kan få checka in tidigare men vi säger till hotellen att försöka att få de rummen färdiga först för tidigare incheckning.

Lämna ett svar